C
r
o
a
t
i
a

Pregled:

 

Apartmani

- Istra

- Kvarnerska rivijera i otoci

- Sjeverna Dalmacija

- Srednja Dalmacija

- Južna Dalmacija

- Posebna ponuda

- Vile s bazenom

- Yacht Charter

- Last minute

- Online rezervacija

- Sobe

- Kamp

- Sport Biciklizam

- Svijet

- Cjenik

- Kontakt

 

- Hrvatska

- Nacionalni parkovi

- Izleti

- Hrvatska kuhinja

- Suveniri

- Kontakt

 

- O nama

- Suradnja s iznajmljivačima

- Uvjeti

- Kućni red

- Zaštita privatnosti

 

- Uvoz - izvoz

- Nekretnine

- Web dizajn

- Knjiga gosta

- Kontakt

 

 

Stranice izradio - Davor Krtalić - Dalmatinac

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor!

HR    CZ    EN    DE    IT

  Srednja Dalmacija i otoci - Promocija i prezentacija smještaja. Rezervirajte online Vaše mjesto za odmor!

Davor Krtalić - Dalmatinac

Zprostředkování obchodu a služeb 
460 14 Liberec - Česká Republika
IČO: 74465520

E- mail:
dalmatinac@seznam.cz

  Transfer putnika!

Imamo sve vrste transfera kako individualne tako i grupne transfere na cijelom području Hrvatske. Sva vozila su klimatizirana i putnici su osigurani.

Split

Supetar - Brac

Bol - Brac

Hvar

Makarska

Baška Voda

Promajna

BrelaAgent iz Dalmacije prezentira ponudu smještaja za goste koji sami žele krenuti na odmor. 

Istra, Kvarner, Dalmacija i otoci - pažljivo birani objekti koji zadovoljavaju uvjete prema kriterijima suvremenog turizma čekaju Vaš dolazak. Prateći Vaše zahtijeve i želje minulih sezona za novu turističku sezonu su uvršteni novi objekti, širi opis destinacija, smještaja, plaža, izleta, sprtova na moru i zabava.

Detaljan opis sa slikama pruža vam mogućnost da u krugu svoje obitelji i s prijateljima saznate što određeno mjesto pruža, što se može vidjeti, kako se zabaviti i što ugodnije svoj odmor provesti.

Obzirom da živim u Dalmaciji na sva vaša pitanja ću odgovoriti i pomoći vam da odaberete mjesto za svoj odmor. Sva dodatna pitanja uputite na E- mail i vrlo brzo ćete dobiti odgovor.

Zahvaljujem na Vašem interesu! Davor Krtalić

Ne zaboravite, Hrvatska ima kristalno čisto more, mediteransku klimu, pješčane, šljunčane i kamenite plaže a naravno i restorane koji Vam pružaju vrhunske gastronomske užitke. Mnogi su se uvjerili, ponovo se vraćaju da dožive vrele zrake sunca, maestral u kosi, miris borova i pjesmu cvrčka. Vama se pruža prilika da se i sami uvjerite u to.

 

Detalje o načinu rezervacije i plaćanja možete pročitati ovdje: Uvjeti

Korisne informacije pri odabiru smještaja: Korisni savjeti!

 

Istra, Kvarner, Dalmacija i otoci - pažljivo birani objekti koji zadovoljavaju uvjete prema kriterijima suvremenog turizma čekaju Vaš dolazak. Prateći Vaše zahtijeve i želje minulih sezona za novu turističku sezonu su uvršteni novi objekti, širi opis destinacija, smještaja, plaža, izleta, sportova na moru i zabava.

 

 Jadransko more, ljeto, plaže, sunce. Ljepota se pronalazi svugdje, na moru, na obali i otocima.

Supetar - Brač

Ono u čemu dalmatinci svakodnevno uživaju je i plavetnilo neba, sa najviše sunčanih dana godišnje. 
Osunčano nebo u kombinaciji sa ljetnim vjetrom zvan Maestral, u ljetnim predvečerjima stvaraju predivnu kombinaciju mirisa, boja i osjećaja, koji Vas mame.

 

Plaže!

Plaže u Hrvatskoj su pogodne za obitelji s djecom a skoro sve plaže imaju sadržaje za djecu, od tobogana i raznih sportskih aktivnosti, do lijepih mjesta u hladovini borova uz samu plažu. Svojom ljepotom i čistoćom kao i sadržajima pružaju ugodan odmor. U turističkim mjestima na obali i otocima, brojni kafići i klubovi na plažama pružaju zabavu do zore. Poznati svjetski DJ-evi za house i techno zabave na otvorenom su česti gosti na hrvatskim plažama.

Opis i slike obiteljskih, romantičnih, FKK, šljunčanih, pješčanih plaža možete vidjeti na stranici Plaže

Windsurfing, najpopularniji ljetni sport na moru. Na plažama se može iznajmiti oprema za surfanje a tu su i windsurfing škole za one koji se prvi put sreću s ovim sportom.

Prvi je hrvatski gost naturist bio britanski kralj Edward VIII, poznat i po romansi s američkom građankom 
Wallis Simpson, zbog koje je abdicirao. Zabilježeno je kako je upravo sa svojom odabranicom 30-ih godina 20. stoljeća uživao u kupanju bez odjeće u zaljevu Kandarola na otoku Rabu.

       

     SREDNJA DALMACIJA I OTOCI    

Srednjoj Dalmaciji pripada obalni dio od Primoštena prema jug Makarske Rivijere do grada i luke Ploče. Klima je sredozemna sa suhim i vrućim ljetima, te blagim i kišnim zimama.
Srednja Dalmacija je turistički vrlo razvijena regija s bogatstvom sadržaja za odmor, rekreaciju i zabavu. Smještaj u Dalmaciji je raznolik i ima bogat privatni smještaj, apartmana, soba, hotela, kampova. Kao i druge regije u Hrvatskoj, tako i kuhinja Srednje Dalmacije ima svoje osobitosti u kojoj prevladavaju morski plodovi, a jela od mesa, spravljena su ponešto drugačije od unutrašnjosti zbog specifičnosti podneblja i bogatstva dodataka. Sve te delicije možete kušati u brojnim restoranima i konobama Dalmacije.

Otoci su veći, među sobom su više udaljeni i bogatiji su vegetacijom. Zbog širokih kanala između otoka, vjetar Maestral je jači, pa su i valovi veći. Najveći otoci su otok Brač, otok Hvar, otok Vis, te otok Šolta, otok Čiovo, Drvenik Mali i Veliki, te otok Biševo i otok Jabuka. Srednjedalmatinski otoci se među sobom dosta razlikuju.
Otok Šolta je miran i skroman otok smješten nasuprot Splita.
Otok Brač je najveći srednjedalmatinski otok, a danas jedan od turistički najrazvijenijih otoka na Jadranu sa brojnim turističkim središtima poput Bola, Supetra i Milne.
Otok Hvar je poznato turističko odredište, a najveća mjesta su grad Hvar, Stari grad, Jelsa, Vrbovska i Sućuraj.
Otok Vis se svojim brojnim uvalama i netaknutoj prirodi sve više okreće turizmu, a mjesto Komiža je jedno od najpoznatijih ribarskih središta Dalmacije.
Otok Biševo se izdvaja svojom Modrom Špiljom koja je jedinstveni prirodni fenomen.

U Srednjoj Dalmaciji su dva lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a: Dioklecijanova palača u Splitu i stara jezgra Trogira. Split je sjedište Splitsko-dalmatinske županije te kao takav središnja turistička destinacija Srednje Dalmacije. Sjevernije od Splita je Trogir, povijesno mjesto koje je najbolje sačuvalo povijesnu jezgru starog grada ne samo na Jadranu, već i u centralnoj Europi. Trogirska srednjovjekovna jezgra, okružena zidinama, objedinjuje dobro sačuvan dvorac i kulu, te brojne građevine i palače iz romaničkog, gotičkog, renesansnog i baroknog perioda.
Svi koji žele aktivan odmor na pravom su mjestu rafting na rijeci Cetini, slobodno penjanje, paraglaiding, ronjenje, jedrenje, odbojka na pijesku, tenis i dr. Ukratko, možete uživati u svim sportovima na zemlji, na vodi i u zraku.

Vrijeme

 Dalmacija - Zračna luka Split

Click for Split Airport, Croatia Forecast

Pula Rijeka
 Split Zadar Dubrovnik

Hrvatska

 Danas Sutra 7 dana

Srednja Dalmacija - mapa

Poziv na suradnju!
Zainteresirani ste surađivati sa nama u području turizma?

Marketing služba
dalmatinac@seznam.cz
Mobil:
+ 420 73 285 5926

Skijanje u Češkoj

- Sportovní areál Ještěd  Liberec
- Lanovky a skiareály Krkonoše
Idealna skijališta za obitelji s djecom. Na vrijeme rezervirajte svoj smještaj!
Pogledaj!

Omis

Trogir

Ciovo - Trogir

Podaca

Živogošće

Podgora

Tučepi

     SREDNJA DALMACIJA I OTOCI    

Na Splitskoj rivijeri nalaze se brojne šljunkovite i pješčane plaže. Plaža Bačvice je pješčana sa kamenitim dijelovima, a more je tirkizno plave boje a plaža je nagrađena plavom zastavom. Plaža je prepoznatljiva po igri picigin omiljenom sportu Splićana. U okolici plaže nalaze se barovi, restorani i slastičarne. To je glavna gradska plaža i posjećuje ju velik broj kupača koje čuvaju spasioci, a omogućen je pristup i osobama sa invaliditetom. Djecu će razveseliti zabavni park sa toboganima, trampulinom i gumenim dvorcem. Za sve one koji se žele zabavljati uz muziku i ples, na plaži se nalazi i poznati klub O’Hara koji je otvoren cijelu noć.
Grad Split ima 70 kilometara morske obale, od kojih 9,5 kilometara čine plaže. Samo u Splitu možete naći 15 km dugu šetnicu.
Trogirska rivijera ima male uvale sa sitnijim i krupnijim šljunkom. Na otoku Čiovo su prostrane pješčane plaže s krupnijim pijeskom i finim kamenčićima, a u pojedinim većim uvalama pijesak prelazi u sitno do mjestimice krupnije žalo.
Omiška rivijera poznata je po prostranim pješčanim plažama. Gradska pješčana plaža je dugačka gotovo kilometar, a posebnost joj je čak 700 metara dug plićak idealan za igru u vodi kako odraslih tako i djece.
Makarska rivijera je turistički najbolje posjećeno područje Srednje Dalmacije, a neka od mjesta su Brela, Baška voda, Makarska, Tučepi, Ploče. Posebno se ističe Makarska sa pješćanim plažama okružena borovom šumom, a nad Makarskom se nalazi Park prirode Biokovo. Biokovo je atraktivna turistička destinacija zahvaljujući prirodnim ljepotama. Botanički vrt Biokova, Kotišina ustanovljen je 1984. kao hortikulturni spomenik s ciljem očuvanja prirode. Na Biokovu postoji nekoliko planinarskih domova za posjetitelje.
Duž rivijera nalazi i nekoliko nudističkih plaža, a razvijen je i rekreacijsko zdravstveni turizam s terapeutskim uslugama.

Izleti - Aktivni odmor

 Više informacija i slika na stranici Izleti!

.

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

Pregled smještaja - Srednja Dalmacija i otoci - Makarska rivijera

D

K

 

Pregled smještaja srednje Dalmacije je podijeljen po rivijerama:

 
Splitska rivijera:
- Split 
- Podstrana 
- Kaštela 
- Stobreč

Pogledaj!

Makarska rivijera: 
- Makarska 
- Brela 
- Baška voda 
- Tučepi 
- Podgora 
- Igrane 
- Drašnice 
- Drvenik 
- Zaostrog 
- Živogošce
- Promajna

Pogledaj!

Trogirska rivijera:
- Trogir 
- Seget donji 
- Sevid 
- Vinišće 
- Marina

Otok Čiovo: 
- Okrug gornji 
- Okrug donji 
- Slatine 
- Arbanija

Pogledaj!

Omiška rivijera: 
- Omiš 
- Dugi rat 
- Duće 
- Lokva Rogoznica 
- Mimice 
- Ruskamen
- Nemira
- Pisak

- Rijeka Cetina

Pogledaj!

Otok Brač: 
- Supetar 
- Bol 
- Sutivan 
- Milna 
- Postira 
- Sumartin 
- Povlja 
- Pučišća

Pogledaj!

Otok Hvar: 
- Hvar 
- Jelsa 
- Starigrad 
- Vrbovska

Pogledaj!

Otok Vis: 
- Vis 
- Komiža

Pogledaj!

Otok Drvenik Veli: 
- Drvenik veli 

Otok Drvenik Mali: 
- Drvenik mali

Pogledaj!

Otok Šolta:
- Maslinica 
- Nečujam 
- Rogač 
- Grohote

Pogledaj!

Ukoliko želite smještaj u nekom mjestu a na popisu nije prikazan taj smještaj tada nam napišite konkretno što želite a mi ćemo Vam u najkraćem roku pronaći smještaj te odgovoriti na Vaš upit.
Upit pošaljite na e-mail:
dalmatinac@seznam.cz - odgovor s informacijama šaljemo u roku 2 - 12 sati.

Za vše informacija o smještaju kliknite na sliku kuće 

 
D

K

   Srednja Dalmacija - Makarska rivijera: Makarska  

 

 Makarska rivijera - Makarska
Apartman A1 za 6+2 os.
Apartman A2 za 4+1 os.
Apartman A3 za 2+1 os.
Apartman A4 za 3 os.
Apartman A5 za 2 os.
 Makarska rivijera - Makarska
6 x Apartman A1 za 2 os. ili
6 x Apartman A2 za 3 os.
 Makarska rivijera - Makarska
 3 x Apartman A1 za 2 os. ili
3 x Apartman A2 za 3 os.
1 x Apartman A3 za 2+2 os
 Makarska rivijera - Makarska
1 x Apartman A2 za 2 os.
1 x Apartman A2+1 za 3 os.
3 x Apartman A4 za 4 os.
1 x Apartman A6 za 6 os.
2 x Apartman A8 za 8 os.
 
D

K

   Srednja Dalmacija - Makarska rivijera: Baška voda  

 

 Makarska rivijera - Baška Voda
6 X Apartman A1 - A6 za 2 ili 2+2 os.
Apartman A7 za 4 ili 4+2 os.
 Makarska rivijera - Baška Voda
Apartman 1 za 5 os.
 Makarska rivijera - Baška Voda
Studio apartman A1 za 2+1 os.
2 x Apartman A2, A3 za 4 os.
 Makarska rivijera - Baška Voda
Apartman 1 za 4+2 os.
Apartman 2 za 4+1 os.
 
D

K

   Srednja Dalmacija - Makarska rivijera: Tučepi, Promajna, Brela  

 

 Makarska rivijera - Tučepi
4 x Apartman za 3+2 os.
Apartman za 4+2 os.
Apartman studio za 6+2 os.
Soba za 2 os.
 Makarska rivijera - Brela
2 x Apartman za 2+2 os.
Apartman za 4+2 os.
 
 Makarska rivijera - Promajna
2 x Apartman studio za 2 os.
3 x Apartman studio za 3 os.
3 x Apartman studio za 4 os.
2 x Soba za 3 os.
 
 Makarska rivijera - Promajna
2 x Apartman za 2+2 os.
2 x Apartman za 4+2 os.
 Makarska rivijera - Promajna
Apartman za 2+2 os.
Apartman za 4+2 os.

 

 

 
D

K

   Srednja Dalmacija - Makarska rivijera: Drvenik, Gradac, Podaca, Živogošće  

 

 
Makarska rivijera - Gradac
Apartmani studio za 2, 3 i 4 os.
Sobe za 2, 3 i 4 os.
 Makarska rivijera - Podaca
5 kuća
15 x Apartmani / Apartmani studio
 Makarska rivijera - Podaca / Zaostrog
2 x Apartman A1, A4 za 2+2 os.
2 x Apartman A2, A3 za 2+1 os.
Makarska rivijera - Živogošće
7 x Apartman A1/A7 2+2 za 4 os.
Apartman A8 za 4+2 os.
 
 Makarska rivijera - Drvenik - Donja Vala
2 x Apartman za 2 os.
2 x Apartman 2+1 os.
2 x Apartman 3+1 os.
Apartman 4 os.
 Makarska rivijera - Podaca
Apartman 2+2+2 za 4+2 os.
Apartman 5/1 za 5 os.
 Makarska rivijera - Drvenik - Gornja Vala / Kuća 1
2 x Apartman - studio 1 za 3 os.
Apartman - studio 2 za 3 os.
Soba 1 za 2 os.
 Makarska rivijera - Drvenik - Gornja Vala / Kuća 2
2 x Apartman - studio 1 za 3 os.
Apartman - studio 2 za 3 os.
Apartman za 5 os.
 
D

K

     Srednja Dalmacija - Makarska rivijera   

 

  Ukoliko želite smještaj u nekom mjestu a na popisu nije prikazan taj smještaj tada nam napišite konkretno što želite a mi ćemo Vam u najkraćem roku pronaći smještaj te odgovoriti na Vaš upit.
Upit pošaljite na e-mail:
dalmatinac@seznam.cz - odgovor s informacijama šaljemo u roku 2 - 12 sati.
   

 

Srednja Dalmacija - Makarska rivijera: Igrane, Drašnice, Zaostrog

 

Na upit

 

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

 

 .