C
r
o
a
t
i
a

Pregled:

 

Apartmani

- Istra

- Kvarnerska rivijera i otoci

- Sjeverna Dalmacija

- Srednja Dalmacija

- Južna Dalmacija

- Posebna ponuda

- Vile s bazenom

- Yacht Charter

- Last minute

- Online rezervacija

- Sobe

- Kamp

- Sport Biciklizam

- Svijet

- Cjenik

- Kontakt

 

- Hrvatska

- Nacionalni parkovi

- Izleti

- Hrvatska kuhinja

- Suveniri

- Kontakt

 

- O nama

- Suradnja s iznajmljivačima

- Uvjeti

- Kućni red

- Zaštita privatnosti

 

- Uvoz - izvoz

- Nekretnine

- Web dizajn

- Knjiga gosta

- Kontakt

 

 

Stranice izradio - Davor Krtalić - Dalmatinac

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor!

HR    CZ    EN    DE    IT

 Kućni red - Pravila kuće - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac

Split

     Kućni red - Pravila kuće - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac    


Poštovani gosti! Želim Vas upoznati s kućnim redom i pravilima kuće gdje ste rezervirali svoj smještaj.

U Vaš rezervirani smještaj možete doći od 14,00 sati, ukoliko nije drugačije dogovoreno. Po dolasku, dužni ste predati vlasniku smještaja Voucher i osobne isprave i podmiriti cjelokupni iznos naznačen na Voucher-u kao i doplate, boravišnu pristojbu, korištenje klime i slično.

Kad Vam vlasnik pokaže Vaš apartman Vi trebate po zahtijevu vlasnika potpisati preuzimanje apartmana u urednom i ispravnom stanju, te da je popunjen sa svim sadržajima.
Apartman primate čist i pospremljen. Posteljina se mjenja svakih 7 dana. Većina vlasnika u apartmanima ostavlja ručnike ali to nije obveza vlasnika. Toalet papir je obvezan 1 ili 2 role po apartmanu samo po dolasku, ostale dane sami kupujete.

U nekim objektima, gost prilikom prijema apartmana a po zahtijevu vlasnika polaže polog od 100
ili više Eura kao garanciju za eventualne štete, a na dan odlaska ako je sve u redu vlasnik gostu vraća polog. O ovoj obvezi ste upoznati prije rezervacije smještaja. Sva počinjena šteta koju gost po odlasku nije prijavio potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.

Odlazak iz apartmana je do 10 sati. Prije odlaska pozivate domaćina i predajete apartman u stanju kakvog ste primili i našli na dolasku: čist, uredan i neoštećen.
Ukoliko apartman nije očišćen, plaćate naknadu za čišćenje u iznosu od 30, 40 ili 50 Eura, što ovisio veličini apartmana. Za čiščenje vlasnik je obvezan osigurati potrebnu opremu i sredstva za čišćenje.

Gosti su se dužni sami brinuti za svoje stvari i dragocijenosti ostavljene u apartmanima i vlasnik ne snosi odgovornost za njihov nestanak.

Po izlasku iz apartmana dužni ste zatvoriti prozore, ulazna vrata apartmana i stubišta, biti sigurni da je zatvorena voda i plin, te isključeni svi električni uređaji, uključujući i klima uređaj.

Klima uređaj koristiti kako Vam pokaže vlasnik. Ukoliko se klima koristi na neodgovoran i neprimjeren način, vlasnik može zahtijevati naplatu štete te uskratiti daljnje korištenje iste. 
Upozorenje: Prije korištenja klima uređaja potrebno je zatvoriti sve prozore i vrata. Klima uređaj se ne može koristiti uz otvorene prozore i vrata, klima uređaj ne možete ostavljati uključen a odlaziti na plažu, klima uređaj nije hladnjak i ne može sniziti temperaturu ispod + 22 C. 

Zajedničko korištenje parkirališta, vanjskog tuša, vanjskog roštilja te stolova i stolica za odmor u vrtu zahtijeva korektno ponašanje i korištenje i prema drugim gostima - ne uzeti to kao činjenicu to je moje i briga me za druge.

Apartman može koristiti samo gost koji je rezervirao smještaj i uredno prijavljen. Posjete su dozvoljene samo uz suglasnost vlasnika apartmana.

Pušenje: ukoliko nije dozvoljeno pušenje u apartmanu treba se pridržavati zabrane. Preporuka: pušiti na terasama i otvorenim prostorima. Potrebno je svaki dan izniti smeće iz apartmana.

Korištenje druge opreme i uređaja koji nisu sastavni dio ponude apartmana, dozvoljeno je samo uz suglasnost vlasnika apartmana.

Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja, ubijanje komaraca po zidovima i stropu, izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju, a osobito stvaranje buke u vremenu od 22,00 do 07,00 sati.

Ukoliko dođe do oštečenja instalacija, namještaja, uređaja i opreme apartmana, gost je dužan odmah izvjestiti domaćina. Ako je do oštećenja, otuđenja došlo krivnjom gosta isti je dužan nadoknaditi štetu.

Nije dopušteno bez znanja vlasnika unositi u apartman lako zapaljive i eksplozivne tvari i stvari s jakim ili neugodnim mirisom. U apartman nije dozvoljeno unositi električne aparate za koja niste dobili suglasnost domaćina. Utrošak el. energije koji je u cijeni smještaja ne predviđa neuobičajene dodatne aparate na struju, te će se za svako trošilo pronađeno u stanu naplatiti dodatni troškovi el. energije razmjerni potrošnji, bez obzira jesu li upotrebljavani ili ne.

Uvođenje životinja u apartman nije dozvoljeno osim u slučaju kad je to pri rezervaciji dogovorena i plaćena usluga.

Alkohol: Pri unošenju alkohola u apartman treba voditi računa da se od apartmana ne može praviti kavana. Gost u alkoholiziranom stanju biće prijavljen policiji, a biće mu uskraćen daljnji boravak u apartmanu bez povrata novca.

U slučaju puknuća cijevi od vode, plina, dolazak vjetra, vlasnik može ući u apartman i spriječiti nastanak veće štete, znači zatvoriti dotok vode, zatvoriti prozore i slično. Pri prvom susretu vlasnik će gosta obavijesti o ulasku u apartman.

Upozorenje: Prije uplate akontacije potrebno je pročitati: Uvjete i Kućni red.
Uplatom akontacije automatski ste prihvatili i Uvjete i Kućni red.
Početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat s Kućnim redom i da pristaje na obaveze i uvjete istaknute u Kućnom redu. 
Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Vlasnik smještaja stoji Vam na raspolaganju i možete se obratiti za savjet, nejasnoće, dodatne informacije ili pomoć. Naknadne reklamacije Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac ne može uvažiti.

Naglašavam, gostu koji se nepridržava, nepoštiva i remeti kućni red i mir vlasnik apartmana će bezuvjetno prekinuti-otkazati boravak u apartmanu bez mogućnosti zamjene smještaja, povrata novca i naknadne reklamacije. 

Kad ste došli u smještaj, vlasnik Vas je dočekao s "Dobar dan" i "Dobrodošli". Počašćeni ste s kavom, sokom i rakijom – to je znak dobrodošlice u Hrvatskoj. Po odlazku nemojte zaboraviti svoju obvezu da predate ključeve apartmana i vlasniku reći "Doviđenja"!

Ugodan odmor želim Vam Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac

Nacionalni park Kornati

.

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

Kućni red - Pravila kuće - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac

D

K

     O nama - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac    

Zašto koristiti naše usluge? Zato što Vam pružamo online katalog smještaja sa svim potrebnim informacijama. Zato što smo Vam na raposlaganju 24 sata na dan. Zato što ključeve rezerviranog apartmana ne preuzimate po recepcijama već Vas naši domaćini čekaju s dobrodošlicom. Zato što o Vama brinemo od dana Vaše rezervacije do Vašeg povratka kući a i dalje ostajemo s Vama u kontaktu.

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

 

 .