C
r
o
a
t
i
a

Pregled:

 

Apartmani

- Istra

- Kvarnerska rivijera i otoci

- Sjeverna Dalmacija

- Srednja Dalmacija

- Južna Dalmacija

- Posebna ponuda

- Vile s bazenom

- Yacht Charter

- Last minute

- Online rezervacija

- Sobe

- Kamp

- Sport Biciklizam

- Svijet

- Cjenik

- Kontakt

 

- Hrvatska

- Nacionalni parkovi

- Izleti

- Hrvatska kuhinja

- Suveniri

- Kontakt

 

- O nama

- Suradnja s iznajmljivačima

- Uvjeti

- Kućni red

- Zaštita privatnosti

 

- Uvoz - izvoz

- Nekretnine

- Web dizajn

- Knjiga gosta

- Kontakt

 
 

Stranice izradio - Davor Krtalić - Dalmatinac

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor!

HR    CZ    EN    DE    IT

  Rovinj - Istra - Rovinjska rivijera!

Rovinj: Apartmani

Kategorija:  3 zvjezdice ***

Vlasnik apartmana govori: EN, DE, IT

Iznajmljujemo: 3 Apartmana
 

Šifra: DK-Rovinj-01

Opis objekta i okoline

Udaljenost od mora 800 m
Udaljenost od plaže 800 m
Udaljenost od centra 4 km
Udaljenost od trgovine  100 m
Udaljenost od restorana  100 m
Plaža: šljunak, kamen Da

Parkiralište

Da
Dozvoljeni kućni ljubimci Ne
Upotreba roštilja Da
Opremljena kuhinja Da
Kupaonica Da
Klima* Da
Terasa Da
Pogled na more Ne
TV + Satelitski programi  Da
Internet Da
Telefon Ne
Grijanje: centralno Ne

Rovinj

Dodatne informacije i rezervacije:

Napomena:
*
Apartmani se iznajmljuju tijekom cjele godine.

Panorama Rovinj

Rovinjska rivijera: Rovinj
Rovinj, stari ribarski gradić okružen otocima i otočićima, smješten je u Istri i jedan je od najrazvijenijih odmorišta uz more u Hrvatskoj. Rovinj je ujedno i važno kulturno povijesno istarsko središte.

Povijest
Poznat je kao vrlo romaničko mjesto s poznatim Venecijanskim renesansnim i baroknim znamenitostima. Grad je antičko mjesto poznato stotinama godina, u vrijeme kada su stari Grci i Rimljani živjeli na tom području i ostavili traga.
Najpoznatija su blaga: Stari Grad; Barokni Municipijum; Crkva Sv. Eufemije; Crkva Sv. Trojstva; Franjevački Samostan; Kaštel Sv. Andrije na Crvenom Otoku i mnoga druga.

Neprocjenjive povijesne znamenitosti su "Sedam Vrata Staroga Grada" od kojih su samo troja sačuvala originalnu strukturu i izgled. Ta su: Vrata Sv. Benedikta, Vrata ispod Zidina i Vrata Sv. Križa.

Panorama Rovinj

Istra - Rovinj - Mjesto Vašeg odmora iz snova!

Slike: kuća, apartmani, vrt, terase ...

Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac

Opis i slike apartmana! Istra - Rovinj

D

K

Istra - Rovinj - Slike: kuća, apartmani, vrt, terase ...

Apartman A1 4+2 crveni (1 kat) 55 m2

Sastoji se od: 2 spavaće sobe a svaka soba ima balkon 3 m2. Kuhinja s dnevnim boravkom a u dnevnom dijelu se nalazi kauč na razvlačenje. Kupaonica s tuš kadom + mašina za pranje robe.
Klima
Internet

 
D

K

Apartman A2 4+2 plavi (1 kat) 55 m2

Sastoji se od: 1 spavaće sobe s bračnim krevetima i 1 dječije sobe s dva ležaja. Kuhinja s dnevnim boravkom a u dnevnom dijelu se nalazi kauč na razvlačenje. Iz kuhinje se izlazi na terasu 4,5 m2. Kupaonica s tuš kadom + mašina za pranje robe. Klima. Internet.

 
D

K

Apartman A3 4+2  (2 kat) 65 m2

Sastoji se od: 2 spavaće sobe s bračnim krevetima i 1 dječije sobe s dva ležaja. Kuhinja s dnevnim boravkom a u dnevnom dijelu se nalazi kauč na razvlačenje. Iz kuhinje se izlazi na terasu 4.5 m2. Kupaonica s tuš kadom + mašina za pranje robe. Klima. Internet.

 

 
D

K

 

 Cjenik: Na upit
.

*Sveobuhvatna i široka ponuda, komforni apartmani + klima + tv sat + internet priključak, destinacija Rovinj, uz pristupačne cijene smještaja pruža se i mogućnost dobijanja popusta pri izradi kalkulacija za rezervaciju obzirom na broj osoba i termin rezervacije.
*Dolazak u apartman poslije 14:00 h, odlazak do 10:00 h.

*Pogledaj kućni red: Pravila kuće

Pošalji upit / Šifra: DK-Rovinj-01 Više informacija o cijenama i dodatnim plaćanjima. Info!

*Popust na cijene: dogovor

 

*U susjedstvu su još 2 kuće s isto tako luxuznim apartmanima.

D

K

Rovinj

Rovinj - historie a památky

Původně ilyrské sídlo prožilo pak římskou, byzantskou i franckou nadvládu. Poměrně dlouho, po sto let tu byli pány aquilejští patriarchové, ale nejdéle tu vládli Benátčané, 500 let. Pak město připadlo Rakousku, po první světové válce Itálii, po r. 1945 Chorvatsku (v rámci Jugoslávie). Vystěhováním italského obyvatelstva se město téměř vylidnilo. Záchranou bylo znovuosídlení chorvatskými výtvarnými umělci a spisovateli.
Rovinj je charakteristickým příkladem městského sídla středozemního typu - stupňovitě rozložené na kopci s dominantou kostela na nejvyšším bodě.
V Rovinji je to kostel sv. Eufemie (Sveta Fuma či Eufemija) z 18. stol. V kostele je cenný inventář, mimo jiné vzácný pozdně antický sarkofág sv. Eufemie ze 6. stol. Zvonice mimo chrám je dnes přístupná, krásný rozhled. Město bylo původně obehnáno dvěma pásy hradeb, z nich se dochovalo jen málo.
Na náměstí u přístavu je Balbiho oblouk (Balbijev luk) na místě někdejší městské brány, barokní radnice (vijećnica) a hodinová věž (toranj za sat), vše ze 17. stol.
Mimo hradby, na náměstí Na Lokvi (Trg Na lokvi) je nejstarší památka města, osmiboká románská kaple sv. Trojice (Sveto Trojstvo) ze 13. stol.

Više informacija i slika na stranici Rovinj!

Rovinj - Valata / FFK kamp

Rovinja - Valata FFK kamp

Rovinj - Monvi centar

 
D

K

Istra - Izleti

Nacionalni park Brijuni
Ovo je izlet za ljubitelje egzotične ljepote netaknute prirode! Na otoku Veli Brijun, jednom od 16 otoka ovog jedinstvenog nacionalnog parka dočekat će vas miris stoljetnih borova, kristalno plavo more, harmonija boja mora i neba, kamena i šuma. Uživajte u dodiru s netaknutom prirodom i u susretima s mnogobrojnim životinjama koje nesmetano šetaju zelenim travnjacima svoga carstva!

Unutrašnjost Istre
Otputujte u prošlost, ususret mnogim kulturama, narodima i civilizacijama koje su po svojoj mjeri stvarale ovu srcoliku crvenu zemlju. Upoznajte unutrašnjost Istre, njene šume, doline i brežuljke sa gradinama i zvonicima. Pustite da vas osvoje gradovi i gradići prepuni raskošnih romaničkih građevina, gotičkih i baroknih palača i vila, srednjovjekovnih kula i bedema, trgova i crkvi.
Canoe - rafting
Ako se želite dobro zabaviti i nasmijati, krenite u avanturu osvajanja rijeke Kupe! Uživajte u netaknutoj prirodi pripremajući se za nezaboravan provod. U pratnji iskusnih instruktora i animatora, spustite se niz rijeku, osvojite lagane brzace te pokažite svoju vještinu veslanja!
Fish Picnic
Zaplovite kristalno plavim morem i otkrijte ljepotu istarske obale! Vozeći se brodom pored mnogih otočića i uvala, uvjerit ćete se u ljepotu, jedinstvenost i raznolikost obale koju krase mnogi pitoreskni gradići. Sunčajte se i kupajte te uživajte u društvu vaših najmilijih uz riblji ručak na brodu.
Postojnska jama
Upoznajte Postojnsku jamu, jednu od najljepših jama u Europi, koju je tijekom milijuna godina, kap po kap, godinu za godinom, oblikovala rijeka Pivka. Posjetite Lipice, mjesto poznato po uzgoju svjetski poznatih bijelih konja Lipicanera koji će vam priredit poseban program.
Venecija
Ne propustite izlet u jedan od najljepših gradova svijeta, grad na 118 otoka! Ovaj živi muzej očarat će vas neizbrisanim tragovima svojep rošlosti, kanalima i mostovima (Most Rialto, Most Uzdaha) te Trgom Sv.Marka s prekrasnom bazilikom iz osmog stoljeća.

 

D

K

Izleti

Kad već boravite u Rovinju iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta te tako upotpunite svoj odmor.

U obližnjoj agenciji možete dobiti sve informacije o izletima a zanimljivi su:
Izlet na Brijune - Nacionalni park Brijuni / Izlet brodom na otok Cres -  Fisch piknik / Izlet na Plitvička jezera / Izleti u unutrašnjost Istre.

 

Opatija, smještena ispod planine i parka prirode Učka  - izvrstan odabir za izlet ljeti i zimi.
Pula, grad star više od 3 tisće godina sa brojnim spomenicima - cjelodnevni izleti.

Za ljubitelje aktivnog odmora i prirode:
Motovun, Hum, Roč, Buzet, Grožnjan, Buje, Triban, Završje, Karojba, Oprtalj, Livade, Vižinada, Tar - romantični gradići i sela u unutrašnjosti Istre, pješačke i biciklističke staze te vrhunska kulinarska tradicija, seoska domaćinstva, svakodnevni običaji ...

• Mjesta u okolici: Vrsar, Funtana, Poreč, Fažana, Pula, Medulin, Rabac • Susjedni otoci: Cres, Mali Lošinj

 Više informacija i slika na stranici Izleti!

 

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

 

 .