Davor Krtalić
Supetar, ostrov Brač
Zprostředkovatel - Liberec - ČR
E- mail:
dalmatinac@seznam.cz

Pregled:

 

Apartmani

- Istra

- Kvarnerska rivijera i otoci

- Sjeverna Dalmacija

- Srednja Dalmacija

- Južna Dalmacija

- Posebna ponuda

- Vile s bazenom

- Yacht Charter

- Svijet

- Sport Biciklizam

- Nacionalni parkovi

 

 - Last minute
 - Sobe
 - Online rezervacija
 
 

 

- Uvoz - izvoz

 

 

 - O nama

- Suradnja s iznajmljivacima

 - Uvjeti

- Nekretnine

- Web dizajn

 

- Knjiga gosta

 Kontakt

 
 
 

Hrvatska - otok Rab - Banjol

  Hrvatski jezik    Český jazyk      English

Ponuda / otok Rab - Banjol

Rab - Banjol: Apartmani, sobe

Kategorija:  3 zvjezdice ***

Vlasnik apartmana govori: CZ, DE, EN, IT, SLO

Iznajmljujemo: 2 apartmana i 3 sobe

E- mail: dalmatinac@seznam.cz

Šifra: DK-RB-02

Opis objekta i okoline

Udaljenost od mora  80 m
Udaljenost od plaže  80 m
Udaljenost od centra 500 m
Udaljenost od trgovine  80 m
Udaljenost od restorana  80 m
Plaža: pijesak, šljunak, beton, kamen Da

Parkiralište

Da
Dozvoljeni kućni ljubimci * Da
Upotreba roštilja Da
Opremljena kuhinja Da
Kupaonica Da
Klima Ne
Terasa Da
Pogled na more Ne
TV  Da
Satelitski programi  Da
Telefon Ne
Grijanje De


Sport:
Škola tenisa za decu i odrasle!

Tenis za grupe i pojedince koji žele igrati ili naučiti igrati tenis. 
Mogućnost iznajmljivanja teniskih terena.

Dodatne informacije i rezervacije:

Napomena: Kuća je idelana za manje grupe i obitelji s  djecom.

 Šifra: DK-RB-02

Vlasnik ima u najmu teniske terene kraj hotela Imperial u gradu Rabu. U suradnji s trenerom tenisa može organizirati školu tenisa za pocetnike, a isto tako i za napredne tenisače. Naravno to bi bila kompletna usluga, stanovanja i tenisa. Ukoliko nije potreban teniski trener, aranžman moze biti i bez trenera. Preporuka za termine škole tenisa su u predsezoni i podsezoni kada nisu velike vrucine. Cijena se formira po dogovoru.
Info: E- mail
Opis: APARTMAN 1 (4+1)

2 dvokrevetne sobe od kojih jedna moze biti i trokrevetna, kuhinja, blagavaona, kupaonica, TV satelit.

Opis: APARTMAN 2 (2+1)

- 1 dvokrevetna soba u koju se moze dodati pomocni ležaj, mala kuhinja, kupaona, balkon.

Opis: SOBE (2 / 3 osobe)

- 2 dvokrevetne sobe
- 1 trokrevetna soba
Svaka soba ima svoju kupaonicu. Sobe se mogu zasebno izdavati, a mogu biti i kao apartman jer u prizemlju imamo kuhinju, salu S TV - satelit i veliku terasu.

Opis: APARTMAN 3 (4 -7 osoba)

Apartman se kombinira iz ponude Sobe uz dodatak kuhinje, sale s TV - satelit i velke terase.
Komninacija je moguca:
2+2, 2+3, 2+2+3
Napomena: Svaka soba ima kupaonu.

Opis kuce i apartmana:

Pogled iz apartmana i soba je na vrt i okolicu. S parkiralista se moze vidjeti more i dio starog grada. To ne znaci da je kuca daleko od mora jer od kuce do prve plaze je 80 m ili par minuta hoda. 
Do prve plaze je 80 m, a nadalje jos svakih pedesetak metara nalaze se jos dvije pjescane plaze. Tu se nalazi i taxi boat koji Vas moze odvesti na neku udaljeniju plazu ili na voznju oko otoka, a mozete i u obliznjoj agenciji iznajmiti bicikle.

Kuca se nalazi 70 m do hotela Padove. Za odlazak u grad nije potrebno koristenje auta jer uz laganu setnju uz more (preko puta starog grada) u centru smo za desetak minuta. Restorani, kafici, trgovine, wellnes centar (masaze) i sve sto Vam je potrebno za ugodan odmor su udaljeni oko 8o metara od kuce.
 
Iako je sve u blizini, kuca je smjestena u mirnom okruzenju.
Parkiraliste je veliko i u hladovini. U prizemlju se nalazi i sala sa TV -satelit gdje se mozete odmoriti. Na velikim terasama mozete provoditi ugodne veceri. 

Usluzni i gostoprimljivi domacini svoje goste ce pocastiti kolacima i rakijom a kvalitet pruzenih usluga mnoge goste ce ponovo dovesti u isti smjestaj.


* Rekreativna ponuda: Vlasnik kuce  ima u najmu teniske terene kraj hotela Imperial u gradu Rabu. Gosti, prema dogovoru mogu koristiti teniske terene, mini golf, stolni tenis te streljanu za luk i strijelu ili zracnu pusku.

Info: E- mail

Cjenik:
.
Apartman 1 (4+1 osoba)* 01.01. - 30.06. 60 01.07. - 31.08. 78 01.09. - 31.12. 60
Apartman 2 (2+1 osoba)* 01.01. - 30.06. 34 01.07. - 31.08. 42 01.09. - 31.12. 34
Soba 2/1,3/1 (cijena za 1 osobu)* 01.01. - 30.06. 13 01.07. - 31.08. 15 01.09. - 31.12. 13
Apartman 3: Sobe na katu, kuhinja u prizemlju: (cijena za 1 osobu)* 01.01. - 30.06. 14 01.07. - 31.08. 18 01.09. - 31.12. 14
Kuća (13+2 osobe)* 01.01. - 30.06. Na upit 01.07. - 31.08. Na upit 01.09. - 31.12. Na upit

* Napomena:
.
1. Boravišna pristojba je uračunata u cijenu smještaja.
2. Pomoćni ležaj u apartmanima se posebno plaća  9
na dan za 1 osobu.
3. Cijene za sobe su za
spavanje po osobi i danu.
4. Djeca do 5 godina - gratis.
5. Doručak:  6
za 1 osobu - dogovara i plaća se vlasniku.
6. Mali psi
ći do 4 kg - gratis.

Info: E- mail
 Otok Rab - Kako do nas

 http://www.rapska-plovidba.hr

Najbolja povezanost otoka s kopnom je trajektom rapskog brodara "Rapska plovidba dd", iz pristaništa u Jablancu na kopnu do pristaništa Mišnjak na južnoj strani otoka. Plovidba traje samo 12 minuta, a linija se održava tijekom cijele godine. U ljetnim se mjesecima uvodi linija na relaciji Valbiska na otoku Krku - pristanište u Loparu na sjeveru otoka i plovidba traje oko jedan sat.
  Otok Rab - Banjol

Otok Rab je kvarnerski otok površine 93 km2. Godišnji prosjek od 2500 sunčanih sati svrstava ga na prvo mjesto u Evropi. Sjeveroistočna strana otoka zbog specifičnih klimatskih uvjeta skromnije je vegetacije, ali ostali dio otoka ima mnogo zelenila. Rab spada u tražena turistička mjesta radi svoje bujne vegetacije i prekrasnih plaža. Glavni centar otoka je povijesni grad Rab, koji se nalazi ispod planine Kamenjak. Mnoštvo uskih uličica čine grad zanimljivim za šetnju.
Mjesto Banjol nalazi se nedaleko grada Raba. Jednim dijelom smješteno je na brežuljku dok se drugim dijelom rasprostire uz obalu kroz tri uvale. U uvalama se nalaze turistički objekti kao što su hotel Padova, apartmani visoke kategorije, raskošne vile koje nude privatni smještaj i autokamp. Uvale imaju naziv Padova I, Padova II i Padova III i sa svojim prekrasnim pejzažom i bogatom turističkom ponudom čine mjesto Banjol atraktivnim turističkim odredištem. Do samog grada Raba može se doći šetnjom uz obalu uživajući u prekrasnom krajoliku. Plaže su pješčane i okružene borovima. Uz bogatu turističku ponudu, prekrasni pejsaž može se uživati i u bogatoj sportskoj ponudi.

Plaže 
Pogled na plaže, ronjenje, mjesta, kulturne manifestacije ...
 Otok Rab / Mjesta na otoku Rabu : Barbat - Banjol - Rab - Palit - Mundanije - Kampor - Supetarska Draga - Lopar 
 Otok Rab smješten je u Kvarnerskom zaljevu između otoka Krka na sjeverozapadu i otoka Paga na jugoistoku u Kvarnerskom zaljevu

Na otoku Rabu nalazi se nekoliko manjih mjesta, sela i zaseoka koja su uglavnom smještena na južnoj strani otoka. Jedno od njih je istoimeno mjesto Rab poznato po svoja 4 zvonika, koja su na neki način postala simbol grada Raba, dok je njegov zaštitnik Sv. Kristofor. Grad Rab krase srednjovjekovne zidine kojima je ograđen, kao i gotička bazilika Sv. Marije čije motive rapske žene prenose na poznatu rapsku čipku.

Pod okriljem je Velebita, visoke planine Dinarskog masiva, što jamči da tijekom cijele godine ima dotok svježeg i čistog kontinentalnog zraka ugrijanog na ugodnu mediteransku temperaturu, koja u prosjeku u ljetnim mjesecima iznosi 26°C, a u zimskim 12°C. Treba napomenuti da je temperatura zraka više od 140 dana u godini iznad 18°C.
U ljetnim mjesecima puše ugodan i blag maestral, a u zimskim suha i prohladna bura. Na Rabu je vise od 2500 sunčanih sati godišnje. 

Čisto i bistro more, očuvana priroda, te gostoprimstvo stanovnika otoka Raba prepoznatljiva su obilježja koji će vaš boravak na Rabu učiniti posebnim. Rab je otok različitosti i suprotnosti. Na sjeveru brdski masiv i ogoljeli okoliš od bure, na jugu pješčane plaže, sljunčane ili pak stjenovite. Na Rabu će svatko pronaći neki vlastiti kutak za sebe. 

Posebna atrakcija na Rabu su Viteški turniri samostreličara koji se održavaju u čast zaštitnika grada Raba sv. Kristofora čiji se relikvij čuva u Gradskom muzeju Sakralne umjetnosti. Po završetku turnira i svečanog zatvaranja 'Rapske fjere' je ponoćni vatromet.
Info: E- mail

Odmor u Dalmaciji !


Ubaciti brojac

Ne diraj ove html

Ne diraj ove html

Preporuci ovaj site prijatelju:
 

 

© 1999-2007 adriasuveniri.com  &   davorkrtalic.com   Stranice izradio: Davor Krtalic Brač - Liberec - ČR